Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Αρωματικά και γευστικά Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα, Θαλάσσιος κόσμος, εύκολα και γρήγορα, με τις υπέροχες συνταγές του σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο Θαλάσσιος κόσμος καινοτομεί και φέρνει στο τραπέζι σας αυθεντικές, χειροποίητες γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας!

Ελληνικές και μεσογειακές συνταγές με βάση το ψάρι, συσκευασμένες με παραδοσιακό τρόπο στη λαδόκολλα, έτοιμες για ψήσιμο στο φούρνο.

Τα Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία λαχταριστών, υγιεινών φαγητών σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες, με βασικά συστατικά άριστης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά. Απλά τοποθετείτε τη λαδόκολλα στο φούρνο και απολαμβάνετε εξαιρετικό, σπιτικό φαγητό!

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα
Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα (ή λαδόχαρτο) έρχεται από παλιά και αγγίζει την παράδοσή μας. Συνδυάζει έναν υγιεινό τρόπο ψησίματος, απλότητα στην εκτέλεση και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα. Επιλέξαμε αυτή τη μέθοδο, την εξελίξαμε, την προσαρμόσαμε στα θαλασσινά προϊόντα μας και στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου μαγειρέματος, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα σε τιμές απόλυτα συμβατές με την εποχή.

Απλά ακολουθείτε τις οδηγίες ψησίματος, και σε λίγη ώρα έχετε ένα πεντανόστιμο γεύμα από τη θάλασσα που έχει ψηθεί υγιεινά στους χυμούς του.

10 σημεία υπεροχής

 1. Σπιτικά

  Κατά τη διάρκεια που η «λαδόκολλα» μαγειρεύεται στο φούρνο αλλά και μετά, όταν την ανοίξουμε, το σπίτι μας γεμίζει με αρώματα και μυρωδιές της ελληνικής παράδοσης.

 2. Εύκολα

  Απλά τοποθετούμε τη λαδόκολλα στο φούρνο και χωρίς κόπο και χρόνο απολαμβάνουμε νόστιμο, σπιτικό φαγητό. Εγγυημένη λύση μαγειρέματος για όσους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το μαγείρεμα.

 3. Ποιοτικά

  Κάθε φαγητό είναι χειροποίητο και ετοιμάζεται ένα προς ένα. Τα έτοιμα για ψήσιμο στο φούρνο γεύματα είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με συστατικά άριστης ποιότητας, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

 4. Καθαρά

  Το ψήσιμο στη λαδόκολλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο και διατηρεί το φούρνο καθαρό, χωρίς να λερώνουμε την κουζίνα και άλλα σκεύη.

 5. Άμεσα

  Το έχουμε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην κατάψυξή μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε πολύ γρήγορα υγιεινό φαγητό.

 1. Οικονομικά

  Όλα τα γεύματα προσφέρονται σε τιμές απόλυτα συμβατές με την εποχή.

 2. Ποικιλία

  Τα γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών συνταγών σε συσκευασίες των 4 και 2 μερίδων, με βασικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας ψάρια και θαλασσινά.

 3. Επώνυμα

  Συνταγές με την υπογραφή του Θαλάσσιου κόσμου που επιμελήθηκε ο σεφ κ. Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

 4. Υγιεινά

  Η ποιότητα συναντά τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όλα τα γεύματα είναι βασισμένα στο μοντέλο της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής.

 5. Φυσικά

  Τα ψάρια που χρησιμοποιούμε στα θαλασσινά γεύματα ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Με έμπνευση την παράδοση

Όλα τα γεύματα στη λαδόκολλα ετοιμάζονται ένα προς ένα και ακολουθούν τη λογική του ψησίματος της γνωστής σε όλους μας, παραδοσιακής γάστρας.

Εγκλωβίζοντας μέσα στη λαδόκολλα το νερό των λαχανικών και των ψαριών, το νερό εξατμίζεται και κυκλοφορεί μέσα στον κλειστό χώρο της λαδόκολλας στο σημείο βρασμού, δηλαδή στους 100℃. Οι υδρατμοί του νερού λειτουργούν ως ψύκτης.
Με αυτόν τον τρόπο κανένα υλικό (ελαιόλαδο - ψάρια - λαχανικά) δεν ψήνεται πάνω από τους 100℃, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που έχουμε στο περιβάλλον του φούρνου.
Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα. Η θερμοκρασία ψησίματος δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 220℃ βαθμούς, γιατί καίγεται το λαδόχαρτο.

Αγνά υλικά της ελληνικής γης

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε στα γεύματα είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρητικών παραγωγών. Τα άλευρα και το πλιγούρι είναι βιολογικής καλλιέργειας Έλληνα παραγωγού της Θεσσαλίας, που ακολουθεί παραδοσιακές πρακτικές παραγωγής και καλλιέργειας. Τα καρυκεύματα και τα βότανα συλλέγονται με τα χέρια στο βουνό Κόζιακας, στην οροσειρά της Πίνδου και αποξηραίνονται με φυσικές μεθόδους.

Ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή

Η επιλογή των α’ υλών, η παραγωγή και ο έλεγχος των γευμάτων, που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών διεθνών προτύπων ISO 22000.

Ταξίδι στην καινοτομία

Η μοναδικότητα, η καινοτομία και ο τρόπος παρασκευής των θαλασσινών γευμάτων στη λαδόκολλα έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (αρ. 1008898).

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα