Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Αρωματικά και γευστικά Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα, εύκολα και γρήγορα, με τις υπέροχες συνταγές του σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο Θαλάσσιος κόσμος καινοτομεί και φέρνει στο τραπέζι σας αυθεντικές, χειροποίητες γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας!

Ελληνικές και μεσογειακές συνταγές με βάση το ψάρι, συσκευασμένες με παραδοσιακό τρόπο στη λαδόκολλα, έτοιμες για ψήσιμο στο φούρνο.

Τα Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία λαχταριστών, υγιεινών φαγητών, με βασικά συστατικά άριστης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά. Τα υλικά κάθε σύνθεσης κλείνονται ωμά σε ένα χειροποίητο σκεύος κατασκευασμένο από λαδόκολλες. Απλά τοποθετείτε τη "λαδόκολλα" στο φούρνο και απολαμβάνετε εξαιρετικό, φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό!

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα
Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα έρχεται από παλιά και αγγίζει την παράδοσή μας. Συνδυάζει έναν υγιεινό τρόπο ψησίματος, απλότητα στην εκτέλεση και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα. Επιλέξαμε αυτή τη μέθοδο, την εξελίξαμε, την προσαρμόσαμε στα θαλασσινά προϊόντα μας και δημιουργήσαμε τα Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα.

Απλά ακολουθείτε τις οδηγίες ψησίματος, και σε λίγη ώρα έχετε ένα πεντανόστιμο γεύμα από τη θάλασσα που έχει ψηθεί υγιεινά στους χυμούς του.

10 σημεία υπεροχής

 1. Σπιτικά

  Κατά τη διάρκεια που η "λαδόκολλα" μαγειρεύεται στο φούρνο αλλά και μετά, όταν την ανοίξουμε, το σπίτι μας γεμίζει με αρώματα της ελληνικής παράδοσης.

 2. Εύκολα

  Απλά τοποθετούμε τη "λαδόκολλα" απευθείας από την κατάψυξη στο φούρνο και χωρίς κόπο και χρόνο απολαμβάνουμε νόστιμο, σπιτικό φαγητό. Εγγυημένη λύση μαγειρέματος για όσους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το μαγείρεμα.

 3. Ποιοτικά

  Τα θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται ένα προς ένα. Τα έτοιμα για ψήσιμο στο φούρνο γεύματα είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με συστατικά άριστης ποιότητας, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

 4. Καθαρά

  Το ψήσιμο στη λαδόκολλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο και διατηρεί το φούρνο καθαρό, χωρίς να λερώνουμε την κουζίνα ή άλλα σκεύη.

 5. Άμεσα

  Το έχουμε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην κατάψυξή μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε πολύ γρήγορα υγιεινό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

 1. Οικονομικά

  Όλα τα γεύματα προσφέρονται σε τιμές απόλυτα συμβατές με την εποχή.

 2. Ποικιλία

  Τα γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών συνταγών, με βασικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας ψάρια και θαλασσινά.

 3. Επώνυμα

  Συνταγές με την υπογραφή του Θαλάσσιου κόσμου που επιμελήθηκε ο σεφ κ. Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

 4. Υγιεινά

  Η ποιότητα συναντά τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όλα τα γεύματα είναι βασισμένα στο μοντέλο της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής.

 5. Φυσικά

  Τα ψάρια που χρησιμοποιούμε στα θαλασσινά γεύματα ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Με έμπνευση την παράδοση

Όλα τα Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα ετοιμάζονται ένα προς ένα και ακολουθούν τη λογική του ψησίματος της γνωστής σε όλους μας, παραδοσιακής γάστρας.

Κατά το ψήσιμο, οι υδρατμοί των υλικών εγκλωβίζονται μέσα στο χειροποίητο σκεύος κατασκευασμένο από λαδόκολλες και κυκλοφορούν στο εσωτερικό του σκεύους στο σημείο βρασμού. Οι υδρατμοί αυτοί λειτουργούν ως ψύκτης. Έτσι, όλα τα υλικά μαγειρεύονται στους χυμούς τους, σε θερμοκρασία που δε ξεπερνά τους 100°C, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία στο περιβάλλον του φούρνου.
Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα.

Αγνά υλικά της ελληνικής γης

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε στα γεύματα είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Τα άλευρα και το πλιγούρι είναι βιολογικής καλλιέργειας παραγωγού της Θεσσαλίας, που ακολουθεί παραδοσιακές πρακτικές παραγωγής και καλλιέργειας. Τα καρυκεύματα και τα βότανα συλλέγονται με τα χέρια στην οροσειρά της Πίνδου και αποξηραίνονται με φυσικές μεθόδους.

Ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή

Η επιλογή των α’ υλών, η παραγωγή και ο έλεγχος των γευμάτων, που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών διεθνών προτύπων.

Ταξίδι στην καινοτομία

Η μοναδικότητα, η καινοτομία και ο τρόπος παρασκευής των θαλασσινών γευμάτων στη λαδόκολλα έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα