Ψάρια ολόκληρα στη λαδόκολλα

Ψάρια ολόκληρα στη λαδόκολλα, έτοιμα για μαγείρεμα, εύκολα και γρήγορα, με τις υπέροχες συνταγές του σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο Θαλάσσιος κόσμος καινοτομεί και σας προσφέρει αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας!

Μια μεγάλη ποικιλία γευστικών, ολόκληρων μαριναρισμένων ψαριών συσκευασμένων με παραδοσιακό τρόπο στη λαδόκολλα, έτοιμα για ψήσιμο στο φούρνο. Απλά τοποθετείτε τη λαδόκολλα στο φούρνο και απολαμβάνετε εξαιρετικό, σπιτικό φαγητό!

Όλα τα ψάρια στη λαδόκολλα είναι απολεπισμένα, απεντερωμένα και αποβραγχιωμένα. Αυτό σημαίνει ότι μετά από επεξεργασία που έχουν υποστεί, έχουν καθαριστεί από τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια τους.

Ψάρια ολόκληρα στη λαδόκολλα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα έρχεται από παλιά και αγγίζει την παράδοσή μας. Συνδυάζει έναν υγιεινό τρόπο ψησίματος, απλότητα στην εκτέλεση και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

Επιλέξαμε αυτή τη μέθοδο, την εξελίξαμε, την προσαρμόσαμε στα θαλασσινά προϊόντα μας και στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου μαγειρέματος, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα σε τιμές απόλυτα συμβατές με την εποχή.

Ψάρια ολόκληρα στη λαδόκολλα

Με έμπνευση την παράδοση

Όλα τα ψάρια στη λαδόκολλα ετοιμάζονται ένα προς ένα και ακολουθούν τη λογική του ψησίματος της γνωστής σε όλους μας, παραδοσιακής γάστρας.

Εγκλωβίζοντας μέσα στη λαδόκολλα το νερό των λαχανικών και των ψαριών, το νερό εξατμίζεται και κυκλοφορεί μέσα στον κλειστό χώρο της λαδόκολλας στο σημείο βρασμού, δηλαδή στους 100℃. Οι υδρατμοί του νερού λειτουργούν ως ψύκτης. Με αυτόν τον τρόπο κανένα υλικό (ελαιόλαδο-ψάρια) δεν ψήνεται πάνω από τους 100℃, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που έχουμε στο περιβάλλον του φούρνου. Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα./p>

Απλά ακολουθείτε τις οδηγίες ψησίματος, και σε λίγη ώρα έχετε πεντανόστιμα ολόκληρα μαριναρισμένα ψάρια που έχουν ψηθεί υγιεινά στους χυμούς τους.

10 σημεία υπεροχής

 1. Σπιτικά

  Κατά τη διάρκεια που η «λαδόκολλα» μαγειρεύεται στο φούρνο αλλά και μετά, όταν την ανοίξουμε, το σπίτι μας γεμίζει με αρώματα και μυρωδιές της ελληνικής παράδοσης.

 2. Εύκολα

  Απλά τοποθετούμε τη λαδόκολλα στο φούρνο και χωρίς κόπο και χρόνο απολαμβάνουμε νόστιμο, σπιτικό φαγητό. Εγγυημένη λύση μαγειρέματος για όσους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το μαγείρεμα.

 3. Ποιοτικά

  Κάθε ψάρι στη λαδόκολλα είναι χειροποίητο και ετοιμάζεται ένα προς ένα. Τα έτοιμα για ψήσιμο στο φούρνο ψάρια είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με συστατικά άριστης ποιότητας, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

 4. Καθαρά

  Το ψήσιμο στη λαδόκολλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο και διατηρεί το φούρνο καθαρό, χωρίς να λερώνουμε την κουζίνα και άλλα σκεύη.

 5. Άμεσα

  Το έχουμε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην κατάψυξή μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε πολύ γρήγορα υγιεινό φαγητό.

 1. Οικονομικά

  Όλα τα ψάρια στη λαδόκολλα προσφέρονται σε τιμές απόλυτα συμβατές με την εποχή.

 2. Ποικιλία

  Η σειρά «ψάρια ολόκληρα στη λαδόκολλα» αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών μαριναρισμένων ψαριών, με βασικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας ψάρια.

 3. Επώνυμα

  Συνταγές με την υπογραφή του Θαλάσσιου κόσμου που επιμελήθηκε ο σεφ κ. Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

 4. Υγιεινά

  Η ποιότητα συναντά τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όλες οι συνταγές είναι βασισμένες στο μοντέλο της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής.

 5. Φυσικά

  Τα ψάρια που χρησιμοποιούμε ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αγνά υλικά της ελληνικής γης

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Τα καρυκεύματα και τα βότανα συλλέγονται με τα χέρια στην οροσειρά της Πίνδου και αποξηραίνονται με φυσικές μεθόδους.

Ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή

Η επιλογή των α’ υλών, η παραγωγή και ο έλεγχος των γευμάτων, που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών διεθνών προτύπων.

Ταξίδι στην καινοτομία

Η μοναδικότητα, η καινοτομία και ο τρόπος παρασκευής των θαλασσινών γευμάτων στη λαδόκολλα έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.