Με την αρχική τους φρεσκάδα και όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα ψάρια Θαλάσσιος κόσμος, απολεπισμένα και έτοιμα για μαγείρεμα.

Ψάρια απολεπισμένα

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής, ο Θαλάσσιος κόσμος δημιουργεί φιλικά προς τον καταναλωτή προϊόντα, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία ολόκληρων ψαριών απολεπισμένα, απεντερωμένα και αποβραγχιωμένα, έτοιμα για μαγείρεμα.

Τα ψάρια που μετά από επεξεργασία που έχουν υποστεί, έχουν καθαριστεί από τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια τους.

Γιατί να επιλέξετε απολεπισμένα ψάρια Θαλάσσιος κόσμος:

Έτοιμα για μαγείρεμα

Εγγυημένη λύση για όσους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την κοπιαστική διαδικασία του καθαρίσματός τους. Έτοιμα για μαγείρεμα, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη επεξεργασία.

Καθαρή κουζίνα

Τα απολεπισμένα ψάρια μαγειρεύονται σε πραγματικά λίγο χρόνο, διατηρώντας την κουζίνα σας καθαρή -αποφεύγοντας την ακαταστασία που δημιουργεί η απολέπιση- και τα χέρια σας απαλλαγμένα από περιττές μυρωδιές.

Ποιότητα

Όλα τα ψάρια ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Αλιεύονται σε θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου με μεγάλο βάθος και καθαρά νερά. Επεξεργάζονται είτε στη θάλασσα μέσα σε σύγχρονα αλιευτικά σκάφη, είτε στη ξηρά σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας αλιευμάτων.

Ασφάλεια και Υγιεινή

Η επιλογή, ο καθαρισμός και η συσκευασία των απολεπισμένων ψαριών γίνεται κάτω από άριστες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας και υπόκεινται σε αυστηρούς, συνεχείς πιστοποιημένους ελέγχους, εξασφαλίζοντας ένα ποιοτικό και υγιεινό τελικό προϊόν.