Τρυφερά και νόστιμα, εξαιρετικής ποιότητας, καλαμάρια, θράψαλα, σουπιές και χταπόδια Θαλάσσιος κόσμος, για κάθε τρόπο μαγειρέματος.

Τα καλαμάρια, τα θράψαλα, οι σουπιές και τα χταπόδια ανήκουν στην οικογένεια των κεφαλόποδων. Κεφαλόποδα σημαίνει "τα πόδια στο κεφάλι". Ονομάστηκαν έτσι, επειδή με την πρώτη ματιά, το κεντρικό σώμα τους μοιάζει ανύπαρκτο και τα πλοκάμια τους ξεκινούν από το κεφάλι.

Ποικιλία & Γεύση

Γευστικά καλαμάρια, θράψαλα, σουπιές και χταπόδια ολόκληρα, καθαρισμένα, τεμαχισμένα σε χύμα μορφή, για να επιλέγετε πάντα την ποσότητα που χρειάζεστε.

Οικονομικά

Οι τιμές τους παραμένουν ανταγωνιστικές και φιλικές προς τον καταναλωτή.

Έτοιμα για μαγείρεμα

Διατίθενται καθαρισμένα και τεμαχισμένα έτοιμα για μαγείρεμα, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη επεξεργασία.

Υγιεινά

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ιδιαίτερα χαμηλή σε λιπαρά. Είναι πηγές χαλκού, σεληνίου, βιταμίνης Β12 και άλλων θρεπτικών συστατικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα

Όλα τα μαλάκια προέρχονται από εξαιρετικές πρώτες ύλες, από εγκεκριμένους και αξιόπιστους προμηθευτές και υπόκεινται σε αυστηρούς, συνεχείς πιστοποιημένους ελέγχους καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας.

Καλαμάρια

Πολύ τρυφερά και νόστιμα, ολόκληρα καλαμάρια άριστης ποιότητας.
Ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες Β2, Β3 και Β12 και ελάχιστα λιπαρά, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι τα χρήσιμα για τον οργανισμό ω-3 λιπαρά οξέα.

Σουπιές

  • Διατίθενται ολόκληρες, καθαρισμένες και τεμαχισμένες.
  • Είναι πλούσιες σε αμινοξέα, ψευδάργυρο και νάτριο.

Χταπόδια

Η πρώτη ύλη προέρχεται από χταπόδια εξαιρετικής ποιότητας.

  • Διατίθενται ολόκληρα, σε πλοκάμια, τεμαχισμένα.
  • Το χταπόδι είναι ένα θρεπτικό θαλασσινό, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3 και Β12, σε βασικά μέταλλα όπως ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, σε ιχνοστοιχεία και σε ταυρίνη (φυσικό αμινοξύ). Είναι φτωχό σε χοληστερίνη και λόγω της χαμηλής θερμιδικής του αξίας, είναι κατάλληλο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.