Γεύματα στη λαδόκολλα

Ολοκληρωμένες συνθέσεις γευμάτων, κλεισμένες με παραδοσιακό τρόπο στη λαδόκολλα, έτοιμες για ψήσιμο στο φούρνο!

Τα καλύτερα από τη γη και τη θάλασσα!

Τα Γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια ποικιλία λαχταριστών, υγιεινών φαγητών, με βασικά συστατικά άριστης ποιότητας.

Τα υλικά κάθε σύνθεσης κλείνονται ωμά σε ένα χειροποίητο σκεύος κατασκευασμένο από λαδόκολλα και σπάγκο μαγειρικής.

Απλά τοποθετείτε τη "λαδόκολλα" στο φούρνο και απολαμβάνετε εξαιρετικό, φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό!

Γεύματα στη λαδόκολλα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα έρχεται από παλιά και αγγίζει την παράδοσή μας. Συνδυάζει έναν υγιεινό τρόπο ψησίματος, απλότητα στην εκτέλεση και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα. Επιλέξαμε αυτή τη μέθοδο, την εξελίξαμε, την προσαρμόσαμε στα προϊόντα μας και δημιουργήσαμε τα Γεύματα στη λαδόκολλα.

Κατά το ψήσιμο, οι υδρατμοί των υλικών εγκλωβίζονται μέσα στο χειροποίητο σκεύος κατασκευασμένο από λαδόκολλες και κυκλοφορούν στο εσωτερικό του σκεύους στο σημείο βρασμού. Οι υδρατμοί αυτοί λειτουργούν ως ψύκτης. Έτσι, όλα τα υλικά μαγειρεύονται στους χυμούς τους, σε θερμοκρασία που δε ξεπερνά τους 100°C, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία στο περιβάλλον του φούρνου. Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα.

Σημεία υπεροχής

 • Σπιτικά

  Αφού ψηθεί η λαδόκολλα και την ανοίξουμε, το σπίτι μας γεμίζει με αρώματα της ελληνικής παράδοσης.

 • Εύκολα

  Απλά τοποθετούμε τη "λαδόκολλα" απευθείας από την κατάψυξη στο φούρνο και χωρίς κόπο και χρόνο απολαμβάνουμε νόστιμο, σπιτικό φαγητό. Ιδανική για όσους δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το μαγείρεμα.

 • Ποιοτικά

  Τα γεύματα στη λαδόκολλα είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με συστατικά άριστης ποιότητας, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

 • Καθαρά

  Το ψήσιμο στη λαδόκολλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο και διατηρεί το φούρνο καθαρό, χωρίς να λερώνουμε την κουζίνα ή άλλα σκεύη.

 • Άμεσα

  Το έχουμε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην κατάψυξή μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε άμεσα υγιεινό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

 • Ποικιλία

  Τα Γεύματα στη λαδόκολλα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών συνταγών, με βασικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας.

 • Επώνυμα

  Συνταγές με την υπογραφή του Θαλάσσιου κόσμου που επιμελήθηκε ο σεφ κ. Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

 • Υγιεινά

  Η ποιότητα συναντά τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όλα τα γεύματα είναι βασισμένα στο μοντέλο της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής.