Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, εγκαινιάσαμε το ανακαινισμένο κατάστημα Θαλάσσιος κόσμος στην Κοζάνη.
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γευτεί τα καινοτόμα θαλασσινά μας μαγειρέματα, των οποίων τις συνταγές έχει επιμεληθεί ο αρχιμάγειρος μας και καθηγητής της ΣΤΕ Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο ίδιος ήταν παρόν και μετέφερε στον κόσμο τις γνώσεις του και τον πληροφόρησε για την θρεπτική αξία και ποιότητα των προϊόντων μας.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, το event της Ιχθυόσκαλας της Καρδίτσας.
Στεκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή και σήμερα το υπενθυμίσαμε στον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Ο κόσμος της Καρδίτσας μας επισκέφθηκε για να αγοράσει φρεσκότατο, λαχταριστό ψάρι, το οποίο καθημερινά αναζητάμε για εσάς σε όλες τις ελληνικές ιχθυόσκαλες. Επίσης, είχε την ευκαιρία να γευτεί θαλασσινά εδέσματα που μαγειρεύαμε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Σε πείσμα της πρωινής βροχής, το εορταστικό event του Θαλάσσιου κόσμου με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στην πόλη της Καρδίτσας ότι “η υγιεινή διατροφή πάει παρέα με την Ελληνική κουζίνα”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Δημιουργήσαμε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά, όπως φιλοδοξούσαμε, να σας θυμίσουμε την τεράστια «συλλογή» των γευστικών προτάσεων του Θαλάσσιου κόσμου. Γεύσεις ξεχασμένες, αλλά όχι λησμονημένες, φέρνουμε στο πιάτο σας, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.
Ο “Θαλάσσιος κόσμος” στα πλαίσια της ευρύτερης γνωριμίας του με το καταναλωτικό κοινό της Κατερίνης διοργάνωσε εορταστικό event την Παρασκευή και το Σάββατο 7-8 Νοεμβρίου.
Ο καθηγητής της ΣΤΕ και σεφ της εταιρείας μας Κωνσταντίνος Βασάλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες γνώσεις του πάνω στην Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα, καθώς και να ενημερώσει τους αξιαγάπητους πελάτες του καταστήματος για τις καινοτόμες γευστικές προτάσεις μας, τα ‘Θαλασσινά Μαγειρέματα” στη λαδόκολλα.