Anuga 2015, Sea world, Θαλάσσιος κόσμος

Η ηγετική θέση του Θαλάσσιου κόσμου στο χώρο των αλιευμάτων στην Ελλάδα μας προτρέπει να επικεντρωθούμε σε μια δυναμική επέκταση εξαγωγικής δραστηριότητας.

Με άξονα αυτή την στρατηγική και με αδιαμφισβήτητο όπλο την ιστορικότητα της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, αλλά και τη φρεσκάδα και την ποιότητα των νέων καινοτόμων προϊόντων "Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα" θα συμμετέχουμε στην φετινή έκθεση Anuga 10-14/10/2015 στην Κολωνία.

Η διεθνής έκθεση Anuga είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Η Anuga είναι η μεγαλύτερη επιρροή και το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Επισκεφθείτε μας στην αίθουσα 4.2, στο περίπτερο D085.

Κωνσταντίνος Βασάλος, Θαλάσσιος κόσμος

Ο διακεκριμένος Έλληνας και δικός μας σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στην Βοστώνη στην διεθνή έκθεση θαλασσινών Seafood Expo.

Η έκθεση Seafood Expo North America/ Seafood Processing North America είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο εμπορικό γεγονός στο χώρο των ιχθύηρων και θαλασσινών καθώς προσελκύει πάνω από 20,000 εκθέτες από 100 χώρες του κόσμου.

Σε μια ξεχωριστή μέρα, κόντρα στον χιονιά, μια επιτυχημένη και εντυπωσιακή γαστρονομική γιορτή εν όψει της Σαρακοστής, πέρασε αφήνοντας στους καλεσμένους μας γεύση με άρωμα θάλασσας.

Οι καλεσμένοι μας μυήθηκαν στην κουλτούρα της Ελληνικής Μεσογειακής διατροφής δοκιμάζοντας από τις παραδοσιακές Ελληνικές γευστικές προτάσεις μας, τα θαλασσινά μαγειρέματα στη Λαδόκολλα. Γεύσεις ξεχασμένες αλλά όχι λησμονημένες έφερε για εσάς ο Θαλάσσιος κόσμος, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα της Ελληνικής γαστρονομικής παραδόσεως.

Θαλάσσιος κόσμος, Τσικνοπέμπτη

Εναλλακτικά, με μεγάλη επιτυχία γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη στο Θαλάσσιο κόσμο.

Η μουσική, οι γευστικές, ελληνικές και υγιεινές δημιουργίες μας με άρωμα θάλασσας δημιουργήσανε νότα χαράς και αποκριάτικης διασκέδασης, ανατρεπτικά και πρωτοποριακά για άλλη μια φορά.