Ο “Θαλάσσιος κόσμος” στα πλαίσια της ευρύτερης γνωριμίας του με το καταναλωτικό κοινό της Κατερίνης διοργάνωσε εορταστικό event την Παρασκευή και το Σάββατο 7-8 Νοεμβρίου.
Ο καθηγητής της ΣΤΕ και σεφ της εταιρείας μας Κωνσταντίνος Βασάλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες γνώσεις του πάνω στην Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα, καθώς και να ενημερώσει τους αξιαγάπητους πελάτες του καταστήματος για τις καινοτόμες γευστικές προτάσεις μας, τα ‘Θαλασσινά Μαγειρέματα” στη λαδόκολλα.
Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έτσι καταφέραμε όπως φιλοδοξούσαμε, να ξαναθυμίσουμε στους παλαιότερους και να μάθουν οι νεότεροι τι σημαίνει τρώω καλά, τρώω υγιεινά, τρώω Ελληνικά.