Βραβείο Red Dot

Η αναζήτηση καινοτόμων ιδεών κατέχει ξεχωριστή θέση στην φιλοσοφία του Θαλάσσιου κόσμου θέτοντας ως ύψιστο στόχο την επιτυχή ανταπόκριση στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Μία από τις καινοτόμες ιδέες μας αποτελεί και η ιδέα τα «Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα». Τη συσκευασία των εδεσμάτων ανέλαβε ένα από τα πολυβραβευμένα και δημιουργικά γραφεία στην Ελλάδα, το οποίο έχει επιμεληθεί και την νέα μας εταιρική ταυτότητα "mousegraphics", συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση της ιδέας μας και την πραγμάτωση του στόχου μας.

Η προσπάθεια μας για το νέο αυτό εγχείρημα επιβραβεύεται για ακόμη μια φορά αποσπώντας το σημαντικό βραβείο "Red Dot" στην κατηγορία Communication Design.

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν την πιο σημαντική γραφιστική διάκριση διεθνώς. Απονέμονται από το 1955, από το Design Zentrum Nordrhein Westfalen του Essen της Γερμανίας, ένα από τα παλαιότερα και πιο φημισμένα σχεδιαστικά ιδρύματα στο κόσμο.

Η διοίκηση της επιχείρησης συγχαίρει και ευχαριστεί το δημιουργικό γραφείο της mousegraphics για τη γόνιμη συνεργασία του καθώς και όλη την ομάδα των ανθρώπων που συντέλεσαν στην επίτευξη αυτής της παγκόσμιας αναγνώρισης.

Περισσότερα στη σελίδα του Red Dot