Ο Θαλάσσιος κόσμος, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχει χαράξει, βασισμένη πάνω σε συμπαγή και σταθερά βήματα, μέσα από στρατηγικές αποφάσεις και επενδύσεις με σκοπό την επίτευξη των στόχων, κατάφερε και απέδειξε περίτρανα, παρά τις αντιξοότητες στο «ελληνικό επιχειρείν», να είναι και φέτος πρωτοπόρος, καινοτόμος και κερδοφόρος εταιρία.

Θαλάσσιος κόσμος

Αναφορικά μερικούς από τους στόχους που πετύχαμε την χρονιά του 2014:

  • Αύξηση του τζίρου κατά 5%, ο οποίος άγγιξε τα 7.350.000 €.
  • Έγκριση πατέντας από τον ΟΒΙ για τα Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα.
  • Διεθνή βράβευση για τον προϊόν και την συσκευασία Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα με βραβείο reddot στην Γερμανία και με ασημένιο pentawards στο Τόκυο.
  • Χρυσό ΕΒΓΕ και ασημένιο Ermis στους αντίστοιχους διαγωνισμούς στην Ελλάδα.

Ο Θαλάσσιος κόσμος συνεχίζει και το έτος 2015 την δυναμική του πορεία, θέτοντας στόχους όπως την διατήρηση της ποιότητας, την αύξηση του τζίρου της και την ανάπτυξη των καταστημάτων της με νέα σημεία πώλησης. Στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας δεσπόζουσα θέση κατέχει η ναυαρχίδα των προϊόντων μας που είναι τα Θαλασσινά μαγειρέματα στην λαδόκολλα.

Η εταιρία το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει 2 νέους τύπους εστιατορίων εναλλακτικής κουζίνας που θα σερβίρουν αποκλειστικά την καινοτομία Θαλασσινά μαγειρέματα στην λαδόκολλα. Πιλοτικό κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το επόμενο διάστημα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Στόχος της εταιρίας με το νέο αυτό εγχείρημα είναι να επεκταθεί στο χώρο της εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Θαλάσσιος κόσμος

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του ομίλου μας σχεδιάζουμε ένα νέο επενδυτικό πλάνο, νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής επεξεργασίας και διακίνησης που θα έρθουν να συμπληρώσουν τις ήδη υπάρχουσες. Τα σχέδια των νέων εγκαταστάσεων, που θα απαρτίζονται από την μονάδα παραγωγής των θαλασσινών μαγειρεμάτων στη λαδόκολλα, σύγχρονο κέντρο διανομής προϊόντων αλλά και τα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρίας είναι έτοιμα και θα υλοποιηθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Με την επένδυση αυτή, η εταιρία Θαλάσσιος κόσμος δημιουργεί νέες δυνατότητες ανάπτυξης, νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα βελτιώνει την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Ο Θαλάσσιος κόσμος σας ευχαριστεί για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.