Από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, ο Θαλάσσιος κόσμος απέκτησε νέο δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Με έδρα το κεντρικό κατάστημα των Αμπελοκήπων, Λεωφ. Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού 3, τηλ. 210 6911257, και με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων θα διανέμει σε καθημερινή βάση τα προϊόντα του Θαλάσσιου κόσμου.

Το νέο δίκτυο διανομής στελεχώνεται από 3 νέους πωλητές με πολυετή εμπειρία από το χώρο της διανομής κατεψυγμένων τροφίμων και θα εξυπηρετούν 300 και πλέον σημεία πώλησης (super markets, mini markets και χώρους εστίασης) εντός του λεκανοπεδίου, χτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου διανομής, εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των παραγγελιών ελέγχοντας τις θερμοκρασίες των ψυγείων στις εγκαταστάσεις μας και στα φορτηγά ψυγεία με εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα.

Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας το οποίο υπολογίζεται να φτάσει τα 500 σημεία πωλήσεων στην Αττική μέσα στο 2016.

Ο προβλεπόμενος κύκλος εργασιών του νέου δικτύου διανομών είναι 1.500.000€ και στόχος για τα επόμενα 2 χρόνια είναι ο διπλασιασμός του τζίρου.