Με κέφι και ζωντάνια έγινε και φέτος η κοπή της πίτας του Θαλάσσιου κόσμου.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Οι καλεσμένοι κατέφθασαν στην ώρα τους και στην είσοδο τους υποδεχόταν ο ιδιοκτήτης του Θαλάσσιου κόσμου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο κύριος Βασίλης Τσιγάρας. Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 220. Πλειοψηφία αυτών ήταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Καρδίτσας και οι εργαζόμενοι στα κατά τόπους καταστήματα του Θαλάσσιου κόσμου. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες της πόλεως.

Το μαχαίρι για την κοπή της πίτας κρατούσαν ταυτόχρονα, κι αυτό για συμβολικούς λόγους, ο κύριος Τσιγάρας με τον διευθυντή του εργοστασίου, κύριο Γιάννη Κλήμο, και τον υπεύθυνο παραγωγής, κύριο Ηλία Ταμπάκου. Ήταν μία συμβολική κίνηση που καταδεικνύει την αγαστή ενότητα και άψογη συνεργασία που διέπει τις σχέσεις εργοδοσίας και εργαζομένων. Η πίτα εμπεριείχε χρυσό φλουρί, το οποίο έτυχε στον κύριο Γεώργιο Παπαδημητρίου.

Μετά την κοπή, ο κύριος Τσιγάρας ανέπτυξε τα επιτεύγματα του 2019, για το οποίο τόνισε ότι ήταν το καλύτερο έτος της εταιρείας, σε όλα τα επίπεδα του. Κατόπιν αναφέρθηκε στον μεγαλεπήβολο στόχο του 2020, που δεν είναι άλλος, από την επέκταση του εργοστασίου προϋπολογισμού 5,2 εκατ. ευρώ. Μία επέκταση που στοχεύει στον υπερτριπλασιασμό της παραγωγής, για την κάλυψη των αναγκών, της ολοένα και περισσότερο αύξηση της πελατείας. Μέσα στους στόχους του έτους 2020, είναι και η περαιτέρω ανάπτυξη των έτοιμων θαλασσινών γευμάτων καθώς και η πρόσθεση σε αυτά, θαλασσινών μεζέδων. Αυτό δεν είναι στόχος μόνο της εταιρείας, αλλά και καθολική απαίτηση των πελατών της. Πελατών που ακουμπάνε με εμπιστοσύνη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Μετά την ομιλία ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και γλέντι με χορό, που κράτησε ως αργά το απόγευμα.

Καλή και αποδοτική χρονιά στον Θαλάσσιο κόσμο, ευτυχία και ευημερία στους πελάτες του, τους φίλους του και φυσικά στους εργαζόμενους του.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_