Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στο gazARTE στην Αθήνα, τα Estia Awards, όπου και διακριθήκαμε κερδίζοντας δύο βραβεία!

Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων και τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής εστίασης και στόχος τους είναι να αναδείξουν τις καλύτερες και καινοτόμες ιδέες του κλάδου.

Η εφεύρεση των Θαλασσινών γευμάτων στη λαδόκολλα απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Healthy Taste, όπου αναγνωρίστηκαν οι ιδιότητες του καινοτόμου σκεύους με λαδόκολλες σαν υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, το οποίο προσομοιάζει τον τρόπο μαγειρέματος της παραδοσιακής γάστρας, όπως και η ποιότητα και η αγνότητα των υλικών που κλείνονται μέσα του, συνθέτοντας υγιεινά και ισορροπημένα ελληνικά και μεσογειακά παραδοσιακά γεύματα.

Το τρίτο βραβείο στην κατηγορία Concept αποσπάσαμε για τις πρωτότυπες τεχνικές διαχείρισης και λειτουργίας του εστιατορίου μας, στο οποίο μπορεί κάποιος να γευματίσει επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία γευμάτων, ψαριών, σάντουιτς, σαλατών και ψαρόσουπας, σε έναν χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τη νοοτροπία των Θαλασσινών μαγειρεμάτων στη λαδόκολλα, ή και να πάρει το γεύμα του μαζί του.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_