Θαλάσσιος Κόσμος, event, Καρδίτσα, Ιεζεκιήλ

Σε πείσμα της πρωινής βροχής, το εορταστικό event του Θαλάσσιου κόσμου με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στην πόλη της Καρδίτσας ότι “η υγιεινή διατροφή πάει παρέα με την Ελληνική κουζίνα”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δημιουργήσαμε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά, όπως φιλοδοξούσαμε, να σας θυμίσουμε την τεράστια «συλλογή» των γευστικών προτάσεων του Θαλάσσιου κόσμου. Γεύσεις ξεχασμένες, αλλά όχι λησμονημένες, φέρνουμε στο πιάτο σας, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.

Ένα χαρούμενο, δημιουργικό διάλειμμα και μια ευκαιρία για την απόκτηση γνώσης των γευστικών μας προτάσεων, βασισμένων σ’ αυτό που ονομάζεται Ελληνική-Μεσογειακή διατροφή, μας πρόσφερε ο δικός μας σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και πιστοποιημένο από τις δεκάδες περγαμηνές που του έχουν δοθεί στην πορεία της καριέρας του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πόλη της Καρδίτσας που μας στηρίζει σε όλα τα πρωτοποριακά μας βήματα, γνωρίζοντας ότι είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρία, μοναδική στον τομέα μας στην Ελλάδα, με τόπο καταγωγής την Καρδίτσα.