Δελτία τύπου

Πανελλήνια συνάντηση "Σεπτέμβριος 2014"

Συνάντηση Θαλάσσιος Κόσμος 2014

Πανελλήνια Συνάντηση "Σεπτέμβριος 2014" διοργάνωσε ο Θαλάσσιος κόσμος και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28.9.2014 σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Thessalikon Grand" για όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του.

Την Πανελλήνια Συνάντηση της εταιρείας μας τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί φορείς της πόλης μας, καθώς επίσης επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα, μέσα από το μακρύ κατάλογο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το web site της εταιρείας να γίνουν νέοι συνεργάτες στην ομάδα του Θαλάσσιου κόσμου που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς με την μέθοδο του franchise.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε επίσης στελέχη της "Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας" που στέκεται τα τελευταία χρόνια δίπλα μας, αρωγός στις προσπάθειες μας, για να είμαστε σήμερα μια από τις ανταγωνιστικότερες εταιρείες στο τομέα των φρεσκοκατεψυγμένων και νωπών αλιευμάτων. Αναγνωρίζουμε και τους ευχαριστούμε που παρά τις οικονομικές συγκυρίες που μαστίζουν τη χώρα μας, με συνεργασία και εμπιστοσύνη συμμετέχουν στην αναπτυξιακή μας πορεία και στο έργο μας.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της λιανικής πώλησης στην Ελλάδα καθιστούν επιτακτική την ανάγκη της διαρκούς εκπαίδευσης των συνεργατών μας για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του καταναλωτικού μας κοινού. Σε ένα σύγχρονο σύστημα όπως το δίκτυο καταστημάτων του Θαλάσσιου Κόσμου κυρίαρχη θέση κατέχει η εκπαίδευση των συνεργατών της. Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Συνάντησης η εταιρεία πραγματοποίησε εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο για τους συνεργάτες της.

Ο ψυχολόγος Νίκος Τράντος υπεύθυνος ανθρώπινων πόρων & διαχείρισης της εταιρείας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που αποτύπωσε από τους ελέγχους που πραγματοποιεί συχνά στα καταστήματα και σύστησε τρόπους βελτίωσης μέσα από την ομαδικότητα την αυτεπίγνωση την κοινωνική επίγνωση την διαχείριση σχέσεων. Επίσης παρουσίασε βίντεο βιωματικών ασκήσεων. Στη συνέχεια μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Τσιγάρας ο οποίος έκανε μια ιστορική ανάδρομη της εταιρείας από το ξεκίνημα της μέχρι και σήμερα λόγω του ότι νέοι συνεργάτες παρευρίσκονταν μαζί μας, αναφέρθηκε επίσης σε θέματα εταιρικής στρατηγικής που σκοπεύει ο όμιλος να τρέξει στο προσεχές διάστημα.

Συνάντηση Θαλάσσιος κόσμος Σεπτέμβριος 2014

Αρχείο Δελτίων Τύπου