Δελτία τύπου

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Λαδόκολλα, Θαλάσσιος κόσμος

Η εταιρία μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας για νόστιμο αλλά και υγιεινό φαγητό χωρίς να χρειάζονται γνώσεις και ικανότητες μαγειρικής, καινοτόμησε και εφηύρε μια μέθοδο μαγειρέματος σε χειροποίητο σκεύος μαγειρικής κατασκευασμένο από λαδόκολλες. Με την καινοτομία αυτή προχωρήσαμε και δημιουργήσαμε τα Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα.

Για την καινοτομία αυτή, την μέθοδο μαγειρέματος σε συσκευασία από λαδόκολλες και τη συσκευασία αυτής, μας χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με αριθμό 1008898, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Περισσότερα...

Βραβεία Estia awards 2017

Θαλάσσιος κόσμος, estia awards

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στο gazARTE στην Αθήνα, τα Estia Awards, όπου και διακριθήκαμε κερδίζοντας δύο βραβεία!

Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων και τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής εστίασης και στόχος τους είναι να αναδείξουν τις καλύτερες και καινοτόμες ιδέες του κλάδου.

Περισσότερα...

Εγκαίνια εστιατορίου Θεσσαλονίκης

Εστιατόριο, Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα

Μια θάλασσα γεύσεων βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη!

Εγκαινιάσαμε χθες, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, το νέο πρότυπό μας εστιατόριο με Θαλασσινά μαγειρέματα στη λαδόκολλα και δώσαμε ένα νέο, φρέσκο άρωμα στο κέντρο της πόλης!

Περισσότερα...

Αρχείο Δελτίων Τύπου