Από την αρχή, μέχρι τη σημερινή μας επιτυχία

Ο Θαλάσσιος κόσμος, το πιο ισχυρό όνομα της Ελληνικής αγοράς στη πώληση αλιευμάτων και γευστικών Θαλασσινών γευμάτων, μαζί με τις συνοδευτικές γευστικές προτάσεις του, μέσα από το δίκτυο των επώνυμων καταστημάτων του, προσφέρει στους καταναλωτές και φέρνει στην κουζίνα τους, μία ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης και σωστής διατροφής, που είναι… γευστικά ανώτερη, ποιοτικά άριστη και φυσικά υγιεινή.

Γιατί είμαστε μία Ελληνική εταιρία με 25 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία, την τυποποίηση και στη πώληση αλιευμάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δύναμή μας είναι οι υποδομές μας. Σε αυτές επενδύουμε στρατηγικά και με συνέπεια, έτσι ώστε από τον αρχικό χώρο τυποποίησης αλιευμάτων με τον οποίο πρωτοξεκινήσαμε, να διαθέτουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρότυπο εργοστάσιο επεξεργασίας αλιευμάτων, ένα ξεχωριστό σύγχρονο κέντρο διακίνησης όλων των προϊόντων μας και ένα ιδιόκτητο στόλο ψυγείων αυτοκινήτων, για τη σωστή και απόλυτα ελεγχόμενη μεταφορά των προϊόντων μας σε όλα τα καταστήματα του Θαλάσσιου κόσμου.

Δύναμή μας ακόμη, είναι η τεχνογνωσία μας. Η καθημερινή μας επαφή με τις σημαντικότερες Ελληνικές ιχθυόσκαλες, οι πληροφορίες από τα δικά μας και τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης αλιευμάτων που βρίσκονται σε 15 νομούς της Ελλάδας, μας δίνουν μία άριστη εικόνα των αναγκών, των συνηθειών, των ιδιαιτεροτήτων και των επιθυμιών όλων των καταναλωτών, από την άκρη της Ελληνικής επαρχίας μέχρι την πρωτεύουσα Αθήνα. Για αυτό ανταποκρινόμαστε άριστα σε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, εφαρμόζουμε τις νέες ιδέες μας με απόλυτη επιτυχία, εντάσσοντας τελικά τα θαλασσινά προϊόντα και γεύματά μας στις βασικές, καθημερινές διατροφικές επιλογές τους και συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους διαβίωσης τους, χωρίς περιορισμούς στην ποιότητα και τη σωστή διατροφή τους.

Πιστεύουμε στον εαυτό μας, μα ακόμη περισσότερο πιστεύουμε…

Στον καταναλωτή

Οι καταναλωτές είναι οι ρυθμιστές των ενεργειών μας. Φροντίζουμε να τους προσφέρουμε ικανοποίηση και οικονομία. Εξελισσόμαστε ταυτόχρονα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τις ειδικές συνθήκες της κάθε εποχής που ζούμε. Προσφέρουμε γευστικά, ασφαλή, υγιεινά θαλασσινά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες συμβουλευτικής εξυπηρέτησης.

Στον Άνθρωπο

Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας, είναι η ραχοκοκαλιά και το στήριγμα της επιτυχίας κάθε καταστήματος του Θαλάσσιου κόσμου. Χτίζουμε διαρκώς και βασιζόμαστε σε ένα ισχυρό περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αναγνώρισης και επιβράβευσης της συνεισφοράς των ανθρώπων μας, συνεχούς υποστήριξης των συνεργατών (δικαιοδόχων) μας, σκοπεύοντας ταυτόχρονα να συμβάλουμε συνεχώς στη θετική εξέλιξη, ανάπτυξη και ευημερία τους.

Στο Περιβάλλον που ζούμε

Νιώθουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε το περιβάλλον μας. Υιοθετούμε μεθόδους παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας που ελέγχουν τα περιβαλλοντικά αποτυπώματα των ενεργειών μας και ελαχιστοποιούν τη δική μας επιβάρυνση προς το περιβάλλον.

Στην Υπευθυνότητα & την Ακεραιότητα

Δραστηριοποιούμαστε με σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών, των εργαζόμενων μας, των συνεργατών και των προμηθευτών μας, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Ταυτόχρονα είμαστε ειλικρινείς, εφαρμόζουμε διαφανείς διαδικασίες και ενεργούμε πάντα με τρόπο ηθικό και νόμιμο. Λέμε ανοικτά τη γνώμη μας, δεν κρύβουμε τη σκέψη μας και οι πράξεις μας επαληθεύουν τα λόγια και τις υποσχέσεις μας.

Στην Κοινωνία μας

Νιώθουμε την ανάγκη να επιστρέφουμε στην κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας προσφέρουν οι καταναλωτές. Αισθανόμαστε ευθύνη για τις τοπικές κοινότητες στα όρια των οποίων δραστηριοποιούμαστε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία μας με ειδικά σχεδιασμένα εταιρικά προγράμματα χορηγιών, δωρεών, επιχορηγήσεων και κοινωφελών δράσεων.